Marioxxl74 Napisano 4 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2019 Wszystko niby ok ale to była różnica miedzy promocyjnym zestawem a katalogowymi cenami komponentów, wszędzie można sporo zbić cenę zwłaszcza jeśli kupuje się w jednym miejscu kolumny i elektronikę.Ja przykładowo kupowałem osobno a na napędzie zszedłem 4 stówki poniżej katalogu a na secie 5.0 równo tysiąc.Tak że nie zawsze promocje są najlepsze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2019 Zensor 3 już nie ma ale mogę ci pożyczyć oberon 3. Z reguły klienci twierdzą wszyscy że jest lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichaU Napisano 4 czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca 2019 Ale Panowie odkopaliście temat Podsumowując moje zabawy. Kupiłem Onkyo 8150 wraz z głośnikami Magnat Quantum 753 i od momentu zakupu cieszą moje ucho. Może delikatnie na początku brakowało mi basu, ale jak się głośniki rozgrzały to teraz grają bardzo ładnie. Zestaw jak i obsługę w S4Home bardzo polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 czerwca 2019 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2019 Takim i się właśnie wydawało że temat mamy już dopięty ale skoro ktoś pisze ..... Cieszę się michau że nadal tak uważasz po dłuższym czasie. To wiele dla mnie znaczy. Dzięki. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts