fabiszp Napisano 13 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2016 Witam Posiadam kolummny stereo INFINITY SM112 wraz z kablami miedzianymi melodiki I teraz moje pytanie jaki wzmacniacz polecacie do takiego zestawu?Moze cos od HARMANA tym razem?Nie ukrywam mam duzy sentyment do yamahy i harman kardon Priorytety :1.bezawaryjnosc ,jakosc dzwieku2.cena3.wyglad Szukam czegos do max 500zlMialem dwa amplitunery YAMAHA AX700 i kazdy był ,,złomem,, albo sie spalil albo jak kupilem to juz byl zepsutyMuzyka jakiej slucham to rap r&b tranceogladam filmyz gory dzieki za wszelkie podpowiedzi ,rady:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2016 Niestety w tej cenie wszystko będzie wiekowe i gwarancji na bezawaryjność nie dostaniesz. Jak widzisz na yamaszce która i tak uchodzi na trwały sprzęt się przyjechales. Może Denon pma 560-860?Stosunkowo dobra konstrukcja. Albo reloop ha210. Co jakiś czas wynaga przeczyszczenie potencjometra ale jest bardzo wydajny, mocny i tani.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabiszp Napisano 14 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2016 patrzyłem tego denona i nigdzie nie ma...a jak sie wypowiesz o marce HARMAN KADON?slyszalem ze sa mniej wadliwe....swoja droga te yamahy co ja mialem to wszystkie byly naprawiane... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2016 Starsze Harmany warto. Dobrze się zrgrywaja z Infinity.A to inna sprawa jesli miales już wzmacniacz grzebany. I kto przy nim dlubal. Swego czasu także oddawałem do takiego "speca" wzmak Sony robił 2 razy i ciągle to samo. Ale przekonywał mnie za każdym razem co on tam nie wynaprawial.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts