Chilli Napisano 14 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2016 Witam, do spokojnej muzyczki w pokoju 17m Sypialka:) to połączenie do pogodzenia?Przyznam, że kolumienki podobają mi się i recenzje mają przyzwoite, tylko, czy to nie za wysoko dla tego amplitunerka?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 15 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2016 Nie wiem jakiego brzmienia szukasz. Ale jesteś już jakiś czas na forum i wiesz o wielu sprawach.Moim zdaniem B&W DM 602 są kolumnami dość wymagającymi, kapryśnymi. Ten amplituner może im nie podołać. Ich minimalna impedancja spada niemal do 4 omów. A Marantz 2225 przyjmuje chyba tylko typowo 8 omowe kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 15 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 grudnia 2016 Witaj f1angel Przyznam, że dawno nie byłem w dziale stereo .... i dobrze, że napisałem, bo do głowy by mi nie przyszło, że to 4ohmówki. Najchętniej kupiłbym Dali 450 w wersji podstawkowej. Nie jestem miłośnikiem mocnego basu, lubię miękkie/łagodne brzmienie Czyli czas pochodzić po salonach, posłuchać i kupić używane Okropny ze mnie klient A może podrzuciłbyś jakiś model tak w okolicach 600zł cobym mógł poszukać, posłuchać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 16 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2016 Można poszukać, pomyśleć nad kolumnami. Rozumiem, że Marantz już "przyklepany"?Dali 450 w wersji podstawkowej? A może podłogowe Dali 350?Zastanowimy się, popatrzymy. Ale dopiero najwcześniej w weekend. Jakby co, przypomnij się. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 16 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2016 Pisząc o 450 chodziło mi o ich brzmienie .Szukam jednak "monitorków".Czasowo spoko, może być nawet po świętach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 8 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2017 Cytat Zastanowimy się, popatrzymy. Ale dopiero najwcześniej w weekend. Jakby co, przypomnij się. Przypominam 😊A może więc coś ze stajni Dali? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 8 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2017 Szkoda, że tak się ograniczyłeś tym Marantzem. Bo znalazłem fajne Dali. Niestety 4 omowe.http://allegro.pl/dali-202-i6670450728.htmlW budżecie jaki podałeś widziałem jeszcze na Allegro Tannoy M2 i Mission M32i. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 9 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 stycznia 2017 To porozglądam się, za Tanoyami i Missionami w okolicy, tak by posłuchać.Dali, na razie nie odpuszczam tylko nie wiem czy mają 8. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts