Chili #1 Napisano 14 grudnia 2016 Witam, do spokojnej muzyczki w pokoju 17m Sypialka:) to połączenie do pogodzenia?Przyznam, że kolumienki podobają mi się i recenzje mają przyzwoite, tylko, czy to nie za wysoko dla tego amplitunerka?Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #2 Napisano 15 grudnia 2016 Nie wiem jakiego brzmienia szukasz. Ale jesteś już jakiś czas na forum i wiesz o wielu sprawach.Moim zdaniem B&W DM 602 są kolumnami dość wymagającymi, kapryśnymi. Ten amplituner może im nie podołać. Ich minimalna impedancja spada niemal do 4 omów. A Marantz 2225 przyjmuje chyba tylko typowo 8 omowe kolumny. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chili #3 Napisano 15 grudnia 2016 Witaj f1angel Przyznam, że dawno nie byłem w dziale stereo .... i dobrze, że napisałem, bo do głowy by mi nie przyszło, że to 4ohmówki. Najchętniej kupiłbym Dali 450 w wersji podstawkowej. Nie jestem miłośnikiem mocnego basu, lubię miękkie/łagodne brzmienie Czyli czas pochodzić po salonach, posłuchać i kupić używane Okropny ze mnie klient A może podrzuciłbyś jakiś model tak w okolicach 600zł cobym mógł poszukać, posłuchać. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #4 Napisano 16 grudnia 2016 Można poszukać, pomyśleć nad kolumnami. Rozumiem, że Marantz już "przyklepany"?Dali 450 w wersji podstawkowej? A może podłogowe Dali 350?Zastanowimy się, popatrzymy. Ale dopiero najwcześniej w weekend. Jakby co, przypomnij się. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chili #5 Napisano 16 grudnia 2016 Pisząc o 450 chodziło mi o ich brzmienie .Szukam jednak "monitorków".Czasowo spoko, może być nawet po świętach. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chili #6 Napisano 8 stycznia 2017 Cytat Zastanowimy się, popatrzymy. Ale dopiero najwcześniej w weekend. Jakby co, przypomnij się. Przypominam 😊A może więc coś ze stajni Dali? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel #7 Napisano 8 stycznia 2017 Szkoda, że tak się ograniczyłeś tym Marantzem. Bo znalazłem fajne Dali. Niestety 4 omowe.http://allegro.pl/dali-202-i6670450728.htmlW budżecie jaki podałeś widziałem jeszcze na Allegro Tannoy M2 i Mission M32i. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chili #8 Napisano 9 stycznia 2017 To porozglądam się, za Tanoyami i Missionami w okolicy, tak by posłuchać.Dali, na razie nie odpuszczam tylko nie wiem czy mają 8. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach