xcwalter Napisano 15 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2016 Cześć Koledzy Czy możecie mi wskazać jakichś basistów, którzy mają podobny styl do Wojtka Pilichowskiego i są podobnie wyeksponowani w bandzie, ale band ma inne instrumentarium jak to Pilichowskiego? Dręczy mnie ten klawisz, a brakuje bardziej ekspansywnej perkusji perkusji.Dzięki z góry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donvito Napisano 15 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2016 Wictor Wooten? Ma niektóre płyty dość podobne do stylu Pilicha (ale za to bez klawiszy), bo np. Marcus Miller czy John Patitucci graja zdecydowanie bardziej oszczędnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcwalter Napisano 15 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 grudnia 2016 Cytat Wictor Wooten? Ma niektóre płyty dość podobne do stylu Pilicha (ale za to bez klawiszy), bo np. Marcus Miller czy John Patitucci graja zdecydowanie bardziej oszczędnie Dzięki, już grają: Wotten, Clarke, Miller i inni Wotten najfajniejszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambeat Napisano 15 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2016 Nie wiem, czy będzie to w stylu, jaki preferujesz, ale warto usłyszeć tego pana:https://www.youtube.com/watch?v=M-geIoAAddcJakość jest okropna, uprzedzam. Ale Tetsuo jest wart posłuchania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts