spiacy88 Napisano 25 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2016 Witam wszystkich forumowiczów:)Zamieniłem swoje wysłużone kino domowe dla kowalskiego (tradycyjne małe kino domowe jakich pełno w sklepie) na amplituner hk avr51. Niestety ciężko mi znaleźć jakiekolwiek informacje na temat tego sprzętu, a od kilku tygodni próbuje znaleźć instrukcje obsługi. Może ktoś ma więcej informacji na temat tego sprzętu, jakąś instrukcje obsługi, i może ocenić jakość tego sprzętu? Mi ciężko ocenić gdyż narazie mam podłączone kolumny aiwy (takie dostałęm w gratisie) i nie mam nic innego by ocenić ten sprzęt. Dziękuje i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 grudnia 2016 Witaj,Stary model. Bez wejść cyfrowych. Bez dekoderów. Robi po prostu za amplituner stereo. Nie ma tam nic specjalnie do ustawiania. Tylko moduł radiowy. Cena pewnie koło 200 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiacy88 Napisano 30 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 grudnia 2016 (edytowany) Wiem że to raczej biedak. U mnie narazie chodzi na stereo. Ale chciałem sprawdzić jak działa to na 5 głośnikach, niestety nie wiem jak później to uruchomić. Grają dwa głośniki a tylnie i centralny nie. I jestem ciekaw czy popsuty czy coś źle włączam. A ceny nie było bo wymieniłem się sprzętami i tyle:) a ceny różnie jedni chcą 250 inny 350....choć 350 to zdrowa przesada;P Edytowano 30 grudnia 2016 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts