krisdebowski Napisano 27 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2016 koledzy, macie jakies doświadczenie z audio analogue crescendowzmacniacz i cd, do słuchania rocka i metalu, pokój 17m2, głosniki podłogowe canton gle 407nie miałem okazji słuchać, u mnie na wsi taki sprzet niedostępnyczytałem kilka opinii że nieźle to gra rocka i bym chciał dokonac zakupubęde wdzieczny za każdą opinię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadżitsu Napisano 27 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2016 Witaj, moim zdaniem będzie lepszy od HK 3480 . Miałem ciut słabszy model HK 3380 i szału nie było. W mojej opini te nowsze amplitunery nie trzymały poziomu jaki prezentowały starsze konstrukcje Harmana z lat 90tychMasz możliwość wypożyczenia za kaucją? Jeśli tak to nie ryzykujesz wtopy jedynie koszt paliwa musiałbyś wrzucić w koszty . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisdebowski Napisano 27 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2016 do salonu mam akurat ze 400 km hehe, muszę kupic w ciemno polegajac na opiniach albo odpuścic temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadżitsu Napisano 27 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2016 Hmm 400km to rzeczywiście trochę za daleko na wycieczkę. Bierzesz pod uwagę jedynie audio analogue? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 27 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2016 To jest wzmacniacz grający dość mocno skrajami pasma. Czyli do rocka powinien się nadawać. Ale niskie tony ma bardzo mocne.Z kolei nie ze wszystkimi bardziej wymagającymi kolumnami sobie poradzi. Choć z podstawkowymi bez trudu.Nie wiem jak z kolumnami Canton GLE (Głośniki podłogowe? A co to?), ale powinno być dobrze, o ile trafi w Twój gust.Najlepiej poczytaj recenzję. Wiesz jak grają Twoje kolumny i zastanów się czy wzmacniacz będzie Ci odpowiadał.http://www.hi-fi.com.pl/systemy-hi-fi-test...-crescendo.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisdebowski Napisano 28 grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2016 dzięki panowie za opinie. dwie recenzje w rodzimych pismach wskazywały że to dobry system dla rocka. recenzje zagraniczne nie sa tak pochlebne. dlatego dopytam czy słuchaliscie na tym zestawie muzyki rockowej ( Metallica, Dream Theater, Ac/dc, Slayer, Santana, Kult, Acid Drinkers itp.) ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts