Feltix #1 Napisano 28 grudnia 2016 Witam, posiadam 2 głośniki które wyglądają na "satelitki" oraz jeden głośnik centralny. Nie potrafiłem znaleźć w sieci ich specyfikacji więc załączam 2 zdjęcia każdego z głośników z przodu oraz z tyłu gdzie znajduje się tabliczka znamionowa. Pytanie moje jest następujące, jak podłączyć te 3 głośniki lub jeśli nie dało by rady tego centralnego to 2 stereo do komputera? Myślałem o jakimś amplitunerze ale może jest jakieś inne (tańsze) rozwiązanie? Budżet jaki chce na to przeznaczyć to 200 zł.Zdjęcia:1234Pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jacek75 #2 Napisano 28 grudnia 2016 Danymi technicznymi z kolumn bym się nie przejmował, obojętnie czy to takie " no name", czy markowe.Jak chcesz kino domowe to przydały by się jeszcze jakieś kolumny na przód i sub . Jak masz duży pokój koło 18 m i więcej to jakieś podłogowe, a jak mniejszy to podstawkowe, ale większe niż te maleństwa. Oczywiście też subwoofer, jeśli kino domowe .Czy za 2oo zł kupisz amplituner kinowy, raczej nie ,ale za 3oo-350zł już coś znajdziesz leciwego (jest sens stare kino ?), a z wejściami hdmi 500zł wzwyż. Pytanie czy warto, bo wychodzi na to że dorwałeś jakieś kolumienki warte 100 zł i chcesz teraz coś dobudować i wykorzystać je na siłę ...lepiej to przemyśleć. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach