Hoo-Lec Napisano 3 stycznia 2017 Napisano 3 stycznia 2017 Witam serdecznieNa chwilę obecną posiadam intere Xindak 6950V I Pioneera qx 9900, jako że żona z pociechami pojechała do rodziców, znalazła się chwila zaby potestowć w bezpośredniej konfrontacji oba wzmacniacze. I pierwsze co nasuwa się po przeniesieniu sprzętu z sypialni to : ale te kolumny są groteskowe vide foto.I to w sumie jest cały problem, Oba wzmacniacze gfrają róznie, a ja chciałbym mix obu z tym że Pionieer to klasa sama w sobie proszę spojżeć na zdjęcie proszę pomińcie milczniem standy pod kolumny.Xindak gra detalicznie dżwiękiem ocieplonym, natomiast Pioneeer to MIĘSO MIĘSO I jeszcze więcej MIĘSA szczegółnie w utworach typu Superstition tu poprosu QX masakruje Chińczyka Po rozmowie z lepszą połową ustaliliśm, że jednak zostanie z name Pioneer ze względu na dźwięk, wygląd I zapach tak po rozgżaniu pachnie, pachnie że ażW Xindaku podoba mi się detaliczność, na przykład Lynyrd Skynyrd - I need you detaliczność nawet z tymi kolumnami jest świetna, ale brak głębi, tego MIĘSA.Więc pomyślałem sobie że trzeba ocieplić brzmienie Pioneera dodając mu detaliczności to raczej temat do końca roku.schemat pokoju w załóaczniku, budżet Xindak+QEF Q100 + Rega DAC +kable + 2000 plnco chcę :Pioneer QX + detaliczne kolumny z wyrażnie zarysowaną sceną, cofniętą, najchętniej z wyrażnym zarysowaniem gdzie basista gdzie waokal, ocieplonemuzyka: w sumie rock, do tego nowoczesny jazz, żona troche popu I polski rockPodstawą ma być Pioneer resztamoże być do zmianykable WireWorld Solstcie 7 Odpisz, cytując
Recommended Posts