matimati175 Napisano 14 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2017 Witam interesują mnie dane tych kolumn oraz ich wycena na naszym rynku.W internecie znalazłem tylko model oraz aukcje tylko zagraniczne.Proszę o pomoc.Dziękuję Pozdrawiam Mój E-Mail mateuszabdul@wp.plMarka Acapella Audio ArtsModel Monostatos Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2017 Witaj,No to nie mam dla ciebie dobrych wiadomości. Bo jeśli nikt nie zna tych kolumn to za dużo za nie nie weźmiesz. Licytacja pokazała by ci ile kto jest w stanie za nie dać. Tylko obawiał bym się że szkoda ich będzie.Ile chodzą za granicą?Wyglądają na całkiem udana konstrukcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimati175 Napisano 15 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2017 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimati175 Napisano 15 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2017 Cytat Witaj,No to nie mam dla ciebie dobrych wiadomości. Bo jeśli nikt nie zna tych kolumn to za dużo za nie nie weźmiesz. Licytacja pokazała by ci ile kto jest w stanie za nie dać. Tylko obawiał bym się że szkoda ich będzie.Ile chodzą za granicą?Wyglądają na całkiem udana konstrukcję. Za granica wygląda to tak.https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige...96341-172-18689 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2017 Fehler 404 czyli to jakiś error 404 chyba pod tym linkiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matimati175 Napisano 28 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 stycznia 2017 Cytat Fehler 404 czyli to jakiś error 404 chyba pod tym linkiem. Sprawdz tą aukcje. Pozdrawiam https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige...265367-172-2150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts