kulca Napisano 15 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2017 witam wszystkich,nabyłem niedawno kolumny Heco Celan GT 701, u sprzedającego podpięte były pod Yamahę DSP-A2, ja miałem ze sobą swojego HK 255. Różnica była dość znaczna. W związku z tym mam dylemat, czy jak dokupię jakąś końcówkę mocy (narazie do 1000 zł, znalazłem Kenwood M1, i Rotel RB-BX980), podłączę to pod wyjścia preamp to będzie poprawa? Muzyki słucham z komputera, przesyłana przez HDMI, głównie POP. Lubię niski dół, Celany potrafią zagrać naprawdę nisko (do tej pory miałęm Tonsil Maestro II, i dokupiłem do nich subwoofer bo brakowało dołu, z Celanami mam go wyłączonego).Ew wymiana HK na coś innego? Sprzęt używany również do oglądania filmów, aczkolwiek na stereo najczęściej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2017 Tak różnica będzie znaczna!Rotel ma dobre końcówki, audiolab, starsze nady.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts