Miszkail Napisano 24 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2017 Witam, proszę mi napisać czy dobrze przerysowałem zwrotniczkę z płytki PCB(rys1) na rysunek numer 2. (w załączniku są rysunki), gdybym chciał elementy łączyć drutem to czy te połączenia dobrze wykonałem. Jak widać są to kolumny sz(kody) hehe, z góry dzięki za odp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nightrunner Napisano 24 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2017 Tak. Zwrotnica, którą narysowałeś jest poprawna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 25 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2017 Tyle że ze zdjęcia nie wynika czy taka jest polaryzacja podłączonych głośników. Bo te niekoniecznie bywają podłączone wszystkie w fazie.To zależy od rodzaju filtrów i wprowadzanych przesunięć fazowych przez zwrotnicę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszkail Napisano 26 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2017 hm no okej to odpuszczam sobie budowanie, bo chciałem wyrzucić elektrolity i kondensatory wstawić no i cewki rozdzielić bo są za blisko siebie, wymienię tylko kondy bo wymierzyłem że akurat się zmieszczą na płytce pcb, tak mnie naszła ochota coś pobawić się z tymi kolumnami hehe, kiedyś wyrzucę te kolumny i coś lepszego poszukam na wiosne. Dzięki za odp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts