Meriu29 Napisano 25 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2017 Witam zakupiłem właśnie kino Samsung HT-J4550 . Teraz pytanie jak mam podlaczyc amplituner do projektora Epson EH-TW5300 tak aby po podłączeniu dekodera z tv oraz konsoli ps4 był nadawany dźwięk przestrzenny. aktualnie podłączone mam ps4 poprzez kabel optyczny do amplitunera i wszystko cacy, jednak nie wiem co zrobić z dekoderem (jest tam tylko wyjście optyczne oraz kabel hdmi) . mam tylko 1 wejście optyczne w amplitunerze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2017 No bo kupiles kino ograniczone, kto ci to doradził?Co było powodem że to wybrałeś.Przepraszam będę nieco ostry ale oddaj to i kup kino a nie plastikowe dziadostwo.A teraz tak bardziej mile bo z reguły taki jestem. Jedyne wyjście to rozgałęźniki optyczne. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meriu29 Napisano 25 stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 stycznia 2017 jest wystarczające - nie słucham głośno muzyki. pożarem dałem za to 600zl moim zdaniem niedużo. nie uda się podpiąć tego inaczej nie kupując switcha? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 stycznia 2017 No a jak skoro brakuje wejść?Masz projektor i plastikowe kino. Jakoś tego nie widzę. Dynamika na poziomie zero. Duży obraz mały dźwięk. Możesz poczekać na kolegów innych może coś konkretnego mają na myśli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts