wyszlamnapoczte Napisano 27 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 września 2017 Uważam że wzmacniacz w mcr611 nie daje rady napędzić takich monitorów jak dali. Może klocki o większej skuteczności dałby radę ( ktoś mi proponował np Klipsch RP-150M do tego ampli). Po wpięciu a-30 zmieniło się praktycznie wszystko na plus. Scena, detaliczność,wykop, moc, "mułowatość", dynamika (subiektywnie) Mam słabo akustycznie urządzony pokój a za tak niewielkie pieniądze uzyskałem zadowalający efekt. Więc idziemy dalej... Poprawiamy dalej... stąd pomysł o a-50. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 września 2017 Udostępnij Napisano 28 września 2017 A30 to dużo lepszy wzmacniacz niż mcr611. No już bez przesady Z kolei a50 to na prawdę dobre granie ale już inne od a30. Jest przeskok do przodu ale i na bok. Jeśli szukasz rozwinięcia brzmienia to nie tędy droga. Jeśli ma być lepiej i trochę inaczej to tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts