tgnd Napisano 9 lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 lutego 2017 Witam,Poszukuję w miarę poprawnego zestawu stereo do małego mieszkania, pokój ok 20 m2. Sprzęt używany, interesuje mnie wzmacniacz ew. amplituner oraz kolumny podstawkowe z racji braku miejsca na podłogówki. Muzyka będzie odtwarzana głownie z laptopa. Generalnie będzie słuchany każdy rodzaj muzyki, z przewagą chillout, house, a więc dobrze by był również poprawny bass, skłaniam się raczej w kierunku cieplejszego brzmienia. Z racji, że nie mam doświadczenia w doborze odpowiedniego sprzętu proszę doświadczonych użytkowników o pomoc w wyborze właściwego dla mnie sprzętu. Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 lutego 2017 Rozgladnij się za tannoy m2 lub lepiej małymi m3, dobrze też sprawdza się starsze dynaudio chodź cena chyba nie ta. Do tego wzmak yanahy ax czy Sony serii es. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tgnd Napisano 9 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 lutego 2017 Dziękuję za odpowiedź, jest jedna rzecz o której zapomniałem napisać, mianowicie kolumny będą blisko ściany, ok 10 cm, a polecone kolumny widzę, że mają tylny bass reflex, czy to nie będzie stanowiło problemu, czy szukać czegoś z przednim bass reflexem lub w zamkniętej obudowie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 lutego 2017 Ehh no szukać możesz. Tylko budżet nie pozwala na szaleństwa.Ale próbuj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts