Mayjah Napisano 11 lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 lutego 2017 Witam,Mam taki problem. Mam głośniki Yamaha HS7, jednak wolę gdy jest trochę więcej bassu i postanowiłem kupić subwoofer. Problem w tym, że typowe studyjne subwoofery kosztują naprawdę grube pieniądze, więc postawiłem na coś tańszego, choćby Yamaha SW012. Problem jest taki: http://rad-sat.com.pl/shop/43494-thickbox_...2-kabel-rca.jpg - jak mam podłączyć ten sub poprawnie skoro jest tylko jedno wejście input? Głośniki mam podpięte kablem XLR prosto do interfejsu (Scarlett 2i4) Mam zostawić głośniki tak jak są i puścić jeden kabel oddzielnie z interfejsu do subwoofera na input i wszystko będzie działać normalnie? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 lutego 2017 A co jest twoim źródłem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayjah Napisano 13 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2017 Mam laptopa do którego jest wpięty interfejs USB Scarlett 2i4, a do niego z kolei wpięte są monitory Yamaha HS7. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 lutego 2017 Nie znam tego interfejsu.Czy te line iutputs to chinhe czy jacki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mayjah Napisano 13 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2017 Dokładnie to Focusrite Scarlett 2i4. Na stronie jest napisane, że to RCA Phono. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 lutego 2017 Były tam także outputs. Skoro to rca to podłącz do dowolnego kanału tam L lub R. Pytanie tylko czy wpięcie XLR nie gasi tych gniazd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts