wiktorinio Napisano 14 lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 lutego 2017 Witam serdecznie,Jestem amatorem KD który czasem puści jakiś film na blu ray z ps4, czasem pogra a czasem obejrzy zwykłą kablówkę.Ampli Pioneer 1018Kolumny - JAMO S406sub - VK 7820 A więc pierwsze w kolejności do wymiany na lepsze powinny być kolumny frontowe oraz sub, jako że właśnie mam okazję kupić tytułowy subwoofer JAMO SUBe8 za 350 zł w dobrym stanie - moje pytanie brzmi czy jest to gra warta świeczki i czy odczuję różnicę po przesiadce z VoiceKrafta na leciwy już subwoofer (2005rok), którego średnica głośnika jest taka sama, natomiast sama buda większa ? Pokój około 35 m2 ze skosami, czy jest na sali ktoś kto miał styczność z tym duńskim subem ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 lutego 2017 Wydaje mi się że to taka wymiana wnosząca dużo do systemu ale może być lepiej. Sub VK nie cieszą się dobrą ooinia jak i wogole ich produkty. Jednak jeśli uzbierasz ok 500 zł kupisz już magnata sub 302a, tannoy msub które będą znacznie lepsze.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts