BartoZ Napisano 18 lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 lutego 2017 A więc jeszcze raz...Witam wszystkich serdecznie.Planuję zakup nowego amplitunera,które będzie grał w stereo.Przydatne informacje:1. MuzykaMożna powiedzieć, że słucham praktycznie wszystkiego co mi wpadnie w ucho i nastawiam się na coś uniwersalnego, ale jeśli mam sprecyzować to najwięcej słucham muzyki elektronicznej, nisko schodzącej(niskie częstotliwości) i od czasu do czasu pop, a najmniej muzyki klasycznej - synfonicznej, aczkolwiek się zdarza, że słucham muzyki filmowej. Głównie chcę słuchać na tym amplitunerze muzykę elektroniczną.2. Pokój:Ok.: 15-17m.kw.3. Co planuję kupić:Przede wszystkim musi być to amplituner.4. Dodatkowe założenia:Generalnie tutaj nastawiam się na możliwości amplitunera,sterowanie telefonem i itp. bajery.5. Budżet:Do 800zł maksymalnie.6. Czy sprzęt ma być nowy, czy używany:Przy takich wymaganiach to raczej używany 7. Co wybrałam:No cóż... strzelam w jakieś Denony/Pioneery/Onkyo8.Dźwięk jaki lubię:Nisko schodzący,audiofilem nie jestem dlatego sprzęt będzie bardziej po to żeby zatrząsnąć.9.Jakiego dźwięku nie lubię:suchego, zimnego , analitycznego, z słabym basem.Sprzęt będzie gral w stereo,nikiedy na małej imprezce ale najczęściej w domu.Lubię łatwość w użyciu (pilot/wifi/bluetooth/telefon),dobry bas oraz dosyć głośną muzykę elektroniczną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 18 lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 lutego 2017 Zamykam ten wątek,posty przeniosłem do pierwszego który powstał"Amplituner do kolumn Jamo S718"http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...t=0#entry174369PozdrawiamPS. A na następny raz sugestia (i to wyraźna): proszę nie tworzyć dodatkowych wątków tylko kontynuować w jednym - wystarczy przecież dopisać potrzebne informacje!Bo robi się bałagan... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts