BartoZ Napisano 18 lutego 2017 Napisano 18 lutego 2017 A więc jeszcze raz...Witam wszystkich serdecznie.Planuję zakup nowego amplitunera,które będzie grał w stereo.Przydatne informacje:1. MuzykaMożna powiedzieć, że słucham praktycznie wszystkiego co mi wpadnie w ucho i nastawiam się na coś uniwersalnego, ale jeśli mam sprecyzować to najwięcej słucham muzyki elektronicznej, nisko schodzącej(niskie częstotliwości) i od czasu do czasu pop, a najmniej muzyki klasycznej - synfonicznej, aczkolwiek się zdarza, że słucham muzyki filmowej. Głównie chcę słuchać na tym amplitunerze muzykę elektroniczną.2. Pokój:Ok.: 15-17m.kw.3. Co planuję kupić:Przede wszystkim musi być to amplituner.4. Dodatkowe założenia:Generalnie tutaj nastawiam się na możliwości amplitunera,sterowanie telefonem i itp. bajery.5. Budżet:Do 800zł maksymalnie.6. Czy sprzęt ma być nowy, czy używany:Przy takich wymaganiach to raczej używany 7. Co wybrałam:No cóż... strzelam w jakieś Denony/Pioneery/Onkyo8.Dźwięk jaki lubię:Nisko schodzący,audiofilem nie jestem dlatego sprzęt będzie bardziej po to żeby zatrząsnąć.9.Jakiego dźwięku nie lubię:suchego, zimnego , analitycznego, z słabym basem.Sprzęt będzie gral w stereo,nikiedy na małej imprezce ale najczęściej w domu.Lubię łatwość w użyciu (pilot/wifi/bluetooth/telefon),dobry bas oraz dosyć głośną muzykę elektroniczną.
RoRo Napisano 18 lutego 2017 Napisano 18 lutego 2017 Zamykam ten wątek,posty przeniosłem do pierwszego który powstał"Amplituner do kolumn Jamo S718"http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...t=0#entry174369PozdrawiamPS. A na następny raz sugestia (i to wyraźna): proszę nie tworzyć dodatkowych wątków tylko kontynuować w jednym - wystarczy przecież dopisać potrzebne informacje!Bo robi się bałagan...
Recommended Posts