tonikk Napisano 8 marca 2017 Udostępnij Napisano 8 marca 2017 Jak w temacie. Prawdopodobnie BD-170 można skonfigurować tak, by DŹWIĘK przesyłał bezprzewodowo do ONKYO 8150? Jeśli tak to czy jest to możliwe przez wifi direct, czy muszę mieć router. Chciałbym aby takie ustawienie działało z każdym źródłem - płyta CD, BD, SACD, Youtube.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 marca 2017 Udostępnij Napisano 8 marca 2017 Tylko o ile dobrze wiem to 8150 nie ma Wi-Fi direct?Czy się mylę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonikk Napisano 8 marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 marca 2017 Cytat Tylko o ile dobrze wiem to 8150 nie ma Wi-Fi direct?Czy się mylę? No może i nie ma... Od was kupiłem to pewnie wiecie najlepiej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 marca 2017 Udostępnij Napisano 10 marca 2017 Według mnie nie ma. Już i tak możesz do niego bezprzewodowo dostarczyć muzykę przez bt i Wi-Fi. Blu-ray pewnie nie stoi gdzieś daleko więc podłącz standardowo kablem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts