Labek Napisano 15 marca 2017 Udostępnij Napisano 15 marca 2017 Nie wiem, czy to właściwy dział (jeśli nie to proszę przenieść)W każdym razie chciałbym zapytać o głośniki Tracer City 2.1Budżetu dużego nie mam, a wiem, że głośniki tracera robią robotę.Zależy mi na czystym dźwięku i żeby ostro biło bassem. W każdym Razie żeby pasowało na domówkę.To dobry sprzęt, czy lepiej wybrać coś innego w tym przedziale cenowym? Najlepsze odpowiedzi jakoś wynagrodzę dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 16 marca 2017 Udostępnij Napisano 16 marca 2017 Nie wiesz czy to właściwy dział? To trzeba było poczytać o czym się w tym dziale pisze.Naprawdę nie trzeba być geniuszem aby na to wpaść.I jaki bass? Ryba, biblioteka dźwiękowa czy Colin? Bo może jednak niskie tony, a co najwyżej bas?https://pl.wikipedia.org/wiki/BassA przede wszystkim jak się o coś pyta, to trzeba zapoznać się z wątkiem "Pierwsze posty na forum"http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.htmlBo nie wiemy nic. Począwszy od wielkości pokoju, poprzez muzykę i upodobania dźwiękowe aż do towarzyszącego sprzętu.Najlepiej nam wynagrodzisz stracony czas poświęcając trochę własnego na przejrzenie forum i zorientowanie się co, jak i gdzie trzeba napisać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek75 Napisano 16 marca 2017 Udostępnij Napisano 16 marca 2017 Temat już przeniesiony by nie zaśmiecać działu o artystach i muzyce.Myślę, że dział PC Audio jest odpowiedniejszy... choć mam wrażenie jakiegoś bałaganu i łączeniu dwu różnych spraw w tym wpisie Labeka. Bo autor niby szuka sprzętu na imprezy, o czystym dźwięku, potem pada jakieś stwierdzenie o jednych z tańszych głośników komputerowych na biurko, że robią robotę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 17 marca 2017 Udostępnij Napisano 17 marca 2017 Oczywiście, że robią robotę. Ale tylko w tej części biurka, gdzie stoją.Na domówkę to musiałby być całkiem inny sprzęt.Nawet w niewielkim budżecie da się coś znaleźć. Ale trzeba wiedzieć w jakim Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts