Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Nie wiem, czy to właściwy dział (jeśli nie to proszę przenieść)

W każdym razie chciałbym zapytać o głośniki Tracer City 2.1
Budżetu dużego nie mam, a wiem, że głośniki tracera robią robotę.
Zależy mi na czystym dźwięku i żeby ostro biło bassem. W każdym Razie żeby pasowało na domówkę.

To dobry sprzęt, czy lepiej wybrać coś innego w tym przedziale cenowym? Najlepsze odpowiedzi jakoś wynagrodzę icon_wink.gif dzięki
Napisano
Nie wiesz czy to właściwy dział? icon_rolleyes.gif To trzeba było poczytać o czym się w tym dziale pisze.
Naprawdę nie trzeba być geniuszem aby na to wpaść.
I jaki bass? Ryba, biblioteka dźwiękowa czy Colin? Bo może jednak niskie tony, a co najwyżej bas?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bass
A przede wszystkim jak się o coś pyta, to trzeba zapoznać się z wątkiem "Pierwsze posty na forum"
http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.html
Bo nie wiemy nic. Począwszy od wielkości pokoju, poprzez muzykę i upodobania dźwiękowe aż do towarzyszącego sprzętu.

Najlepiej nam wynagrodzisz stracony czas poświęcając trochę własnego na przejrzenie forum i zorientowanie się co, jak i gdzie trzeba napisać.
Napisano
Temat już przeniesiony by nie zaśmiecać działu o artystach i muzyce.
Myślę, że dział PC Audio jest odpowiedniejszy...
choć mam wrażenie jakiegoś bałaganu i łączeniu dwu różnych spraw w tym wpisie Labeka. Bo autor niby szuka sprzętu na imprezy, o czystym dźwięku, potem pada jakieś stwierdzenie o jednych z tańszych głośników komputerowych na biurko, że robią robotę.
Napisano
Oczywiście, że robią robotę. Ale tylko w tej części biurka, gdzie stoją.
Na domówkę to musiałby być całkiem inny sprzęt.
Nawet w niewielkim budżecie da się coś znaleźć. Ale trzeba wiedzieć w jakim icon_idea.gif