Labek Napisano 15 marca 2017 Napisano 15 marca 2017 Nie wiem, czy to właściwy dział (jeśli nie to proszę przenieść)W każdym razie chciałbym zapytać o głośniki Tracer City 2.1Budżetu dużego nie mam, a wiem, że głośniki tracera robią robotę.Zależy mi na czystym dźwięku i żeby ostro biło bassem. W każdym Razie żeby pasowało na domówkę.To dobry sprzęt, czy lepiej wybrać coś innego w tym przedziale cenowym? Najlepsze odpowiedzi jakoś wynagrodzę dzięki Odpisz, cytując
Angel Napisano 16 marca 2017 Napisano 16 marca 2017 Nie wiesz czy to właściwy dział? To trzeba było poczytać o czym się w tym dziale pisze.Naprawdę nie trzeba być geniuszem aby na to wpaść.I jaki bass? Ryba, biblioteka dźwiękowa czy Colin? Bo może jednak niskie tony, a co najwyżej bas?https://pl.wikipedia.org/wiki/BassA przede wszystkim jak się o coś pyta, to trzeba zapoznać się z wątkiem "Pierwsze posty na forum"http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.htmlBo nie wiemy nic. Począwszy od wielkości pokoju, poprzez muzykę i upodobania dźwiękowe aż do towarzyszącego sprzętu.Najlepiej nam wynagrodzisz stracony czas poświęcając trochę własnego na przejrzenie forum i zorientowanie się co, jak i gdzie trzeba napisać. Odpisz, cytując
jacek75 Napisano 16 marca 2017 Napisano 16 marca 2017 Temat już przeniesiony by nie zaśmiecać działu o artystach i muzyce.Myślę, że dział PC Audio jest odpowiedniejszy... choć mam wrażenie jakiegoś bałaganu i łączeniu dwu różnych spraw w tym wpisie Labeka. Bo autor niby szuka sprzętu na imprezy, o czystym dźwięku, potem pada jakieś stwierdzenie o jednych z tańszych głośników komputerowych na biurko, że robią robotę. Odpisz, cytując
Angel Napisano 17 marca 2017 Napisano 17 marca 2017 Oczywiście, że robią robotę. Ale tylko w tej części biurka, gdzie stoją.Na domówkę to musiałby być całkiem inny sprzęt.Nawet w niewielkim budżecie da się coś znaleźć. Ale trzeba wiedzieć w jakim Odpisz, cytując
Recommended Posts