Adam Mikołajewski Napisano 27 marca 2017 Udostępnij Napisano 27 marca 2017 (edytowany) Czesc, interesuje mnie hi-end przenośny. Aktualnie używam HTC10 i Tidal hifi sluchachwi q-jays, czy warto inwestować w odtwarzacz muzyki jak np. Fiio x5 III gen. Czy może lepiej wzmacniacz np. demon da 10? Chciałbym uzyskać jak najlepszą naturalną, jakość dźwięku. Jakieś propozycje? Proszę o pomoc . Edytowano 27 marca 2017 przez Adam Mikołajewski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafdob Napisano 27 marca 2017 Udostępnij Napisano 27 marca 2017 Witam Ze swojej strony poleciłbym wypożyczyć i posłuchać Chord Mojo. Jedyne co trzeba zweryfikować, to czy HTC10 poprawnie obsługuje USB OTG. Ja u siebie sprawdziłem kilka telefonów i bezproblemowo działały wszystkie SONY, natomiast Huawei już nie. Dodam tylko, że Chord'a można również wykorzystać do odtwarzania muzyki w systemie stacjonarnym, gdyż posiada opcję wyjścia liniowego. Pozdrawiam Rafał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 28 marca 2017 Udostępnij Napisano 28 marca 2017 Total hi-end to rozwiązania Hifimana. Nakierowane wyłącznie na dźwięk, bez wodotrysków, z prostymi wyświetlaczami, cała para idzie w jak najlepszą jakość sygnału. Jedyne na rynku z drabinkową regulacją głośności https://sklep.rms.pl/hifiman-hm-650-hm650-audiofilski-odtwarzacz-przenosny-hi-end-dsd-flac-wav-ogg-mp3?campaign-id=10 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts