Adam Mikołajewski Napisano 27 marca 2017 Napisano 27 marca 2017 (edytowany) Czesc, interesuje mnie hi-end przenośny. Aktualnie używam HTC10 i Tidal hifi sluchachwi q-jays, czy warto inwestować w odtwarzacz muzyki jak np. Fiio x5 III gen. Czy może lepiej wzmacniacz np. demon da 10? Chciałbym uzyskać jak najlepszą naturalną, jakość dźwięku. Jakieś propozycje? Proszę o pomoc . Edytowano 27 marca 2017 przez Adam Mikołajewski Odpisz, cytując
rafdob Napisano 27 marca 2017 Napisano 27 marca 2017 Witam Ze swojej strony poleciłbym wypożyczyć i posłuchać Chord Mojo. Jedyne co trzeba zweryfikować, to czy HTC10 poprawnie obsługuje USB OTG. Ja u siebie sprawdziłem kilka telefonów i bezproblemowo działały wszystkie SONY, natomiast Huawei już nie. Dodam tylko, że Chord'a można również wykorzystać do odtwarzania muzyki w systemie stacjonarnym, gdyż posiada opcję wyjścia liniowego. Pozdrawiam Rafał Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 28 marca 2017 Napisano 28 marca 2017 Total hi-end to rozwiązania Hifimana. Nakierowane wyłącznie na dźwięk, bez wodotrysków, z prostymi wyświetlaczami, cała para idzie w jak najlepszą jakość sygnału. Jedyne na rynku z drabinkową regulacją głośności https://sklep.rms.pl/hifiman-hm-650-hm650-audiofilski-odtwarzacz-przenosny-hi-end-dsd-flac-wav-ogg-mp3?campaign-id=10 Odpisz, cytując
Recommended Posts