dog26 Napisano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2017 WITAM Jestem pierwszy raz na tym forum i potrzebuje pomocy jak polaczyc to wszystko TOSHIBA SC 330 TOSHIBA SY330 TEHNICS SA 310 AM/FM RECEIVER JAK BEDZIE TRZEBA WYSLE ZDIECIA RAZ PODLACZYLEM I KONCOWKI POSZLY Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2017 Cześć. To może najpierw napisz czemu chcesz podłączyć amplituner Technicsa do dzielonego wzmacniacza Toshiby? Co chcesz uzyskać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dog26 Napisano 5 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2017 WITAM AKURAT MAM .STALO TO WSZYSTKO NASCIE LAT I CHCIALEM JAKOS PODLACZYC RAZEM. CZY TO SIE DA .JAKOS PODLACZYLEM GRALO . NI DLUGO .CHYBA COS ZLE PODLACZYLEM KABLE Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2017 (edytowany) Technicsa możesz wykorzystać jedynie jako tuner radiowy. Wychodzisz z niego kablami RCA (cinch) z wyjścia REC OUT (L I R) i włączasz do wejścia TUNER w przedwzmacniaczu SY-330. Inne źródło możesz podłączyć np. do wejścia AUX. Pod wejście PHONO możesz podłączyć tylko gramofon, nic innego tam się nie da podłączyć bez groźby awarii. O ile oczywiście amplituner Technicsa włączy się bez podłączonych kolumn. Jeśli się nie włączy, to trzeba go sprzedać i kupić sobie zwykły tuner. O ile będziesz słuchał audycji radiowych. Przedwzmacniacz SY-330 łączysz z końcówką mocy, wzmacniaczem SC-330 tak, że podłączasz kable z napisem OUTPUT przedwzmacniacza, do wejść INPUT w końcówce mocy. Nie ma chyba innej rozsądnej możliwości połączenia tego razem. Jak nie jesteś pewny, czy zrobiłeś dobrze, to pytaj albo daj zdjęcia. Ale uważne przeczytanie tego co napisałem powinno wystarczyć. Kolumny wiesz chyba jak podłączyć do końcówki mocy Toshiby? Jeśli nie, pomogę. Edytowano 7 kwietnia 2017 przez Angel Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dog26 Napisano 7 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2017 WITAM Dzieki ANGEL. A może wiesz jaka strona podaje scisle zamienniki tranzystorow .bo nie wszystkie strony podaja to samo. Chodzi mi o tranzystory 2SA815 I 2SC 1624 A może ktoś inny na forum wie jakie zamienniki i wstawial zamiast ich POZDRAWIAM Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 7 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2017 (edytowany) Spróbuj na Elektroda.pl, albo w tutejszym dziale DIY Edytowano 7 kwietnia 2017 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts