Rockers Napisano 5 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2017 (edytowany) Witam Forumowiczów, chciałbym prosić o radę, posiadam amplituner Denon AVR-1603 (https://www.cnet.com/products/denon-avr-1603-av-receiver-5-1-channel/specs/) + Odtwarzacz CD Denon DCD-345, wiem, że to starocie, ale nabyłem je okazyjnie i działają porządnie, a osobiście lubię starszy sprzęt, mam pytanie - jakie głośniki sprawdziłyby się z tym sprzętem najlepiej, chodzi o codzienne oglądanie filmów i tv, ale też słuchanie muzyki (rock, blues, heavy), jakie firmy brać pod uwagę i parametry? Pokój ok. 20m2. Cena do 1000zł. Co myślicie o tym zestawie Pioneera? - http://allegro.pl/glosniki-zestaw-kolumn-5-0-pioneer-s-es21tb-i6725520493.html?reco_id=aecdb0e3-1a24-11e7-907e-027d1b038eeb&ars_rule_id=201 Tragedia? Zaznaczę tylko, że nie zależy mi na genialnym sprzęcie (zresztą budżet znacząco ogranicza), chciałbym żeby nieźle grało i przede wszystkim działało, audiofilem i maniakiem każdego detalu nie jestem, nie znam się na tym, dlatego wolę zapytać mądrzejszych w tej dziedzinie:) Będę wdzięczny za każdą rzetelną poradę. Edytowano 5 kwietnia 2017 przez Rockers Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 6 kwietnia 2017 Idź w tannoya m4, f4 ale reszty wtedy nie dostaniesz w tej cenie. Jak ma być 5.0 to szukaj magnatów że starszych linii motion, monitor, może uda się zebrać cały set. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rockers Napisano 8 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 kwietnia 2017 Dnia 6.04.2017 o 17:25, S4Home napisał: Idź w tannoya m4, f4 ale reszty wtedy nie dostaniesz w tej cenie. Jak ma być 5.0 to szukaj magnatów że starszych linii motion, monitor, może uda się zebrać cały set. Dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts