weider91 Napisano 2 maja 2017 Udostępnij Napisano 2 maja 2017 Witam, moglibyście napisać ile jest warta jedna kolumna bez maskownicy sprawna w ładnym stanie koda 50002 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 maja 2017 Udostępnij Napisano 3 maja 2017 Masz jedną? To wystaw na Allegro może do 100 zł dojdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weider91 Napisano 3 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2017 właśnie mam tylko jedną, w sumie to kupiłem za 40 zł wczoraj od znajomego i tak myślę, że może coś zarobie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 maja 2017 Udostępnij Napisano 3 maja 2017 Działa? Daj na licytację może ktoś się polasi bo szuka elementów do tego modelu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weider91 Napisano 3 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 maja 2017 Tak, działa i nawet ładnie czysto gra, jedynie w jednym głośniku jest mikro dziurka na jakieś 2 mm i leci powietrze z niej, ale tak to wszystko sprawne, chyba wrzucę na alledrogo może dadzą pare groszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2017 Udostępnij Napisano 4 maja 2017 No to ta dziuerka spowoduje utratę ok 50 procent wartości. No to interesu raczej nie zrobiłeś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weider91 Napisano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2017 Generalnie głośnik miał iść na salkę treningową moją, więc jak nie sprzedam, to zostanie na salce, bo ładnie gra. Dobra dzięki chłopaki za pomoc. miłego dnia życzę. piona Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts