DAWIDSPEC Napisano 4 maja 2017 Udostępnij Napisano 4 maja 2017 Witam moze ktos pomoze mam salon 80 m2 i chce kupić sprzęt stereo nowy nie wiem co wybrac bo za dużo tego jest a nie chce kupić a póżniej żałować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 maja 2017 Udostępnij Napisano 5 maja 2017 No cześć. Pomożemy. Szkoda że nie przeczytałeś jak pisać pierwsze posty bo co mam ci doradzić? W zasadzie na to co odpisalem to odpowiedz to tylko tak i kropka. Ale do rzeczy: - sprzęt nowy czy używany - jaki budżet? - wrzuć proszę chociaż jakiś schemat pomieszczenia. 80m to hangar, będą olbrzymie kolumny. - jaki dźwięk preferujesz, nie wiesz jak go określić powiedz że nie wiesz - jakiej muzyki słuchasz? - skąd zamierzasz puszcza muzykę? Płyty, USB, sieć, komp? - czy miales coś do tej pory? Sluchales u kogoś? - skąd jesteś? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts