mellodj Napisano 11 maja 2017 Udostępnij Napisano 11 maja 2017 WITAM . Mam pytanie. jestem posiadaczem głosnika JBL xtreme . Wczoraj dokupiłem głośnik JBL FLIP 4 . Problem polega na tym że nie mogę ich ze sobą połączyć. Chodzi mi o to żeby grały razem z jednego urządzenia w trybie stereo lub party. Po wciśnięciu guzika (X zamknięty) czyli ten do łączenia głośników na jbl xtreme X-ik miga , a na JBL FLIP 4 X-ik ciągle świeci. Niestety nie łączą się.Czy ma ktoś z was te głośniki i połączył je razem?. pobrałem nawet apkę JBL na samsunga s7 , i nic ,gra albo jeden , albo drugi. W żaden sposób nie chcą grać razem. Czy jest może jakaś opcja twardego resetu jbl-ków?. pytam bo może to pomoże, ponieważ jbl flip 4 kupiłem używany. Jeśli jakiś szpenio jest mi w stanie pomóc to z góry dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 maja 2017 Udostępnij Napisano 11 maja 2017 Jesteś pewien że oba mają tą opcję? Jeśli tak to całkiem możliwe że musi to być ten sam model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mellodj Napisano 12 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2017 tak , nawet na Y.T. są filmiki z połączeniem xtrema z flipem4 , a moje się tak jakby nie dogadują Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara22 Napisano 14 maja 2017 Udostępnij Napisano 14 maja 2017 Mam dokładnie ten sam problem, pytałem już o to w sklepie ale nikt nie potrafił udzielić mi odpowiedzi. Komuś się udało? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 maja 2017 Udostępnij Napisano 16 maja 2017 A serwis suport? To powinien być pierwszy kierunek gdzie szukacie pomocy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paroopti Napisano 29 marca 2018 Udostępnij Napisano 29 marca 2018 Flip 4 ma connect+ a extreme ma zwyklego connecta wiec to logicze ze sie nie polacza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio1975 Napisano 11 maja 2018 Udostępnij Napisano 11 maja 2018 Jeśli masz flipa 4 to włącz go naciśnij jbl conect i zrób to samo na xtreme. Musisz chwile poczekać i powinny ci się połączyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid Jelinek Napisano 11 lipca 2018 Udostępnij Napisano 11 lipca 2018 (edytowany) JBL FLIP 4 posiada JBL Connect + ,a JBL XTREME ma JBL Connect. Ze sobą mogą się tylko łączyć connect z connect czyli JBL Charge 3 z JBL XTREME maksymalnie 2 connect+ z connect+ z connect+ z connect+ ...100ponad Np. JBL BOOMBOX z JBL FLIP 4 z JBL XTREME 2 Próbowałem z kumplem połączyć też Xtreme z flip 4 Edytowano 11 lipca 2018 przez Dawid Jelinek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts