jedrek1711 Napisano 20 maja 2017 Udostępnij Napisano 20 maja 2017 Witam, Mam problem, mianowicie przerywajacy dźwięk. Problem jest niezależny od tego czy sprzęt gra cicho czy głośno. Dźwięk zanika w jednym głośniki, czasem w dwóch na raz, za chwilę wraca do normy i tak w kółko. Sprzęt to zestaw 2.1 Canton Fonnisimo + amplituner Kenwood KR A4040. Z góry dzięki za pomoc! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 maja 2017 Udostępnij Napisano 25 maja 2017 A co jest źródłem? Czy tak samo dzieję się na radio? Co już sprawdziłeś? Czy sub także milczy przez tą chwilę? Czy próbowałeś z innymi głośnikami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jedrek1711 Napisano 25 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 maja 2017 Źródłem amplituner, do którego podłączony mam gramofon oraz odtwarzacz CD Kenwooda. Niezależnie od odtwarzacza z dźwiękiem dzieje się to samo... Nie sprawdzałem głośników innych, bo na tą chwile nie mam takiej opcji... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts