Adrian Reszka Napisano 2 czerwca 2017 Napisano 2 czerwca 2017 Witam chciałbym kupić głośnik przenośny który ma służyć mi wszędzie na plaży,wycieczkach,imprezach,w domu. Nie znam się za bardzo na tym i proszę o pomoc w wyborze do 700zł (max 1000). Zastanawiałem się nad Jbl charge 3, Jbl flip4 , Bose Soundlink Revolve, Bose Soundlink mini II. Może macie jakies inne propozycje, najlepiej jak byście polecili takie do 700zł i do 1000zł Odpisz, cytując
zieluwid Napisano 2 czerwca 2017 Napisano 2 czerwca 2017 Cześć Nie wiem czy ktokolwiek doradzi Ci w tej kwestii, bo chyba większość osób tutaj interesuje się sprzętem użytku domowego. Natomiast co bym doradził, albo czym osobiście bym się kierował przy zakupie takiego głośnika, to żywotność baterii, wykonanie i żeby grał w miarę dynamicznie w stosunku do swoich rozmiarów. Prawdopodobnie celowałbym w JBL, ale t tylko moje odczucie nie musisz się tym sugerować. Na Twoim miejscu posłuchałbym dwóch trzech modeli i wybrał najlepszy według własnej oceny. Sprzedający w sieciówkach także nie musza się znać, czy interesować tym wszystkim co sprzedają. Jak powiedział mój kolega, który ma z tym styczność. Chwalisz to co się klientowi podoba, Ty musisz to tylko sprzedać. Odpisz, cytując
Simson Napisano 2 czerwca 2017 Napisano 2 czerwca 2017 Zgodzę się. Kiedyś w autobusie słyszałem u jakiegoś młodziaka jakąś niewielką tubę JBL (przenośną). Wrażenia może nie zrobiła w zetknięciu z domowym audio, jednakże jak na gadżet brzmiało to dość efekciarsko. JBL ostatnio trochę w takie produkty wszedł. Także namawiałbym do posłuchania w tej cenie kilku przenośnych urządzeń tego typu. Zgraj do telefonu kilka znanych sobie utworów i spróbuj w sklepach typu MM, problemu nie zrobią z przetestowaniem. Tam gadżetów jest sporo i coś można dobrać. Sam posłuchasz i ocenisz co Ci się podoba, w końcu to ma służyć i podobać się Tobie? Nieprawdaż ? Odpisz, cytując
Recommended Posts