mazinho_2005 Napisano 26 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2017 Hej, jestem w posiadaniu głośnika JBL Control. Posiadam sam głośnik, bez żadnych kabli NIC. I tutaj pytanie: Czego potrzebuję, aby podłączyć ten dźwięk do telewizora LG? W sensie jakie kable, jaki rodzaj kabli itp. Posiadam głośnik i telewizor A fajnie jakby dźwięk leciał jeszcze z tego głośnika a nie z samego TV. Nie mam pojęcia czego potrzebuję i jak to podłączyć. DZIĘKI! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2017 No powiem ci, że twoja wiedza faktycznie jest ograniczona. Kablami tego nie zrobisz. Masz jeden głośnik? To kolumna pasywna wymaga wzmacniacza. Jeśli masz jeden to daj sobie spokój. Jeśli masz dwie to kup najtańszy wzmacniacz, amplituner z wejściem optycznym Pozostaje do twojej dyspozycji w razie pytań Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazinho_2005 Napisano 26 czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2017 W sensie jeden głośnik to za mało, aby był jakiś efekt? Myślałem, że będzie fajny efekt :< W takim razie chyba sprzedam ten głośnik i kupię coś innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 28 czerwca 2017 W sensie jeśli masz jeden głośnik to nie masz stereo. Nawet w TV masz dwa głośniki. Oprócz tego do tego jednego głośnika musisz kuooc wzmacniacz za minimum 200 zł. I konwerter za 100 zł. Totalnie nieopłacalne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts