john80 Napisano 26 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2017 (edytowany) Hej, potrzebuję zastawu 2.0 i zastanawiam się nad: Bose Companion 2.0 series III Edifier R1600 TIII Wcześniej spróbowałej JBL Charge 3, ale do komputera to się nie nadaje :-) Na tym filmie (odsłuch na słuchawkach dokanałowych), widać, ale nie słychać wielkiej różnicy, aczkolwiek porównywany jest mniejszy głośnik R1280T. Czy R1600 zjedzą Bose? Jakieś wskazówki co wybrać? Edytowano 26 czerwca 2017 przez john80 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 26 czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2017 Za mało informacji podałeś. Napisz jaki masz budżet, jakie miejsce odsłuchowe gdzie będą stały kolumny, jak daleko odsuniesz od ścian, sprzęt nowy czy używany... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john80 Napisano 27 czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 czerwca 2017 Max 450 zł. Głośniki nowe, stać bedą na biurku kilka cm od siciany, około metra ode mnie. Pomieszczenie 40 m2. Dodam, że edifiera r1600 już miałem o byłem zadowolony. Po prostu Bose jest mniejszy, a mi na tym właśnie zależy. Stąd pytanie czy lepiej gra Bose czy ten model Edifiera? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john80 Napisano 28 czerwca 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 czerwca 2017 Serio nikt nie ma nic do powiedzenia? :-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts