Avallach87 Napisano 19 lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 lipca 2017 (edytowany) Witam, Jestem nowy na forum, a potrzebowalbym pomocy z doborem glosnika centralnego do ONKYO TX-NR535 plus 2x Mission 701. Pomieszczenie niewielkie, glosniki boczne oddalone od siebie o ok 2,5m, kanapa (sluchacz, widz) do 2m od TV. glownie zastosowanie to filmy (80%) i gry (PS4). Glosnik centralny chcialbym zmiescic w polce pod TV wiec niestety limituje mnie wysokosc do 15cm Podstawowe pytanie czy na tak malym metrazu (2.5m na 2.5m) jest w ogole sens dodawania glosnika, jesli tak to rozwazam takie opcje: - Pioneer S-31C-K - 500zl - MAGNAT Monitor Supreme Center 252 - moge miec za 300zl - Yamaha NS-P51 - centralny z dodatkwoymi dwoma regalowymi glosnikami - 500zl - ONKYO SKS-4800 - centralny plus 2 boczne - 600zl Dzieki wielkie za pomoc. Jestem otwarty na inne sensowne porpozycje ale tak 500-600zl max. PS. Sorrki za brak polskich znakow ale administrator w pracy nie zainstalowal polskiego slownika:/ Edytowano 19 lipca 2017 przez Avallach87 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 lipca 2017 Udostępnij Napisano 19 lipca 2017 Sens jest bo to jeden z ważniejszych kolumn w kinie. Chodź jeśli masz stosować takie proste modele to raczej nie Indiana Nota 740X - http://s4home.pl/produkt/indiana-line-nota-740-x/ http://s4home.pl/produkt/q-acoustics-qa-3090c/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach87 Napisano 20 lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 lipca 2017 Hmm, dziekie za odpowiedz. Musze przemyslec sprawe. A z tych glosnikow co wypisalem to jest jakis wyrozniajacy sie czy wszystko jedno? Czy ktorys z nich nadawalby sie mniej lub bardziej do wyeksponowania dialogow? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 lipca 2017 Udostępnij Napisano 24 lipca 2017 Wziął bym magnata Z dwóch powodów - jest najtańszy - ta seria gra dość stonowana góra, co w przypadku centralnego będzie ok. Nie będzie ci piszczał nad uchem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts