Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam,

jestem zupełnie zielona jeśli chodzi o kino domowe i wszelkie udogodnienia z tym związane. Z uwagi na fakt, że Państwo znacie się na tym lepiej, liczę na Waszą pomoc, za co będę Wam bardzo wdzięczna :) Chcę kupić zestaw kina domowego - pomieszczenie, w którym będzie się znajdowało ma około 20m2. Tv marki LG - o ile jest to istotna wiadomość. W niedalekiej przyszłości chcę dokupić również Xboxa One. Zależy mi głównie na słuchaniu muzyki, którą będzie można odtwarzać również z nośnika jakim jest telefon komórkowy. Jestem fanką kina, więc i jakość filmowych efektów jest dla mnie istotna. Nie wiem czy w tym zakresie cenowym mam się spodziewać jakiś fajerwerków, ale gdybyście Państwo mogli mi doradzić jaki sprzęt w okolicach kwoty 2,500 mogłabym kupić, to było by super :) 

Napisano

Witaj,

Biorw. Pod uwagę twoje preferencje, zastosowanie oraz budżet. 

Polecam system oparty o amplituner Yamaha 381, 481 oraz system kolumn quadral quintas 6500 lub taga 606v3.

To system bardzo często wybierany w tej kwocie. Grający dobrze w kinie i na prawdę przyzwoicie w stereo w tej klasie cenowej. 

Zachęcam cię do odwiedzenia nas i odsłuchu. Jak nie nasz możliwości to podesle system do testów domowych:)