agaj666 Napisano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2017 Fisher CA 7700. Warto w to wchodzić? Sprawny, nie dłubany. Czy i co wymienić na dzień dobry. Będzie używany tylko z gramofonem Siemens RW 555. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2017 Hmmm ani on ani gramofon dźwięku nie da więc pomyśl też o kolumnach. Na poważnie to jaka kwota i jakie masz kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 16 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 sierpnia 2017 (edytowany) Kolumny są.... jakieś tam Aiwa ale będą sprzedane razem z całą wieżą. Pewnie będą Marantz LD-50, bo mogę takie dość tanio kupić. Warunki odsłuchu dość koszmarne ale też audiofilka nie będzie tam się napawała dźwiękami. Teraz gra z Aiwą MX-Z300M i gra to strasznie wysoko, basu bardzo mało. Dlatego chcę coś do gramofonu dopasować. Może być wzmak, może być amplituner + takie kolumny żeby zagrało cieplej i "basowiej" . Pokój ok 11 m2, zagracony, kolumny stoją ... na regale pod sufitem. Sorry, wiem, że to profanacja ale w tej graciarni nie ma miejsca na podłodze Chciałbym ogarnąć kolumny + resztę w kwocie ok 600 zł. Muza to Beatlesi, O'Sullivan, coś w tym stylu. Aha, CA7700 przeszedł mi koło nosa . Jeszcze jedno ograniczenie. Maksymalna szerokość wzmaka to 38 cm. Nie walczmy z cyframi. Tak musi być albo coś będzie zwisało poza szafkę Więc amplitunery raczej odpadają. Edytowano 16 sierpnia 2017 przez agaj666 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2017 Wzmaki mają szerokość standardowa 43 cm. Jeśli musi być węższy to wybieraj na wygląd i sprawność. Kolumny tannoy m2 lub mission m32i. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 17 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 sierpnia 2017 (edytowany) Może być problem ale coś tam się znajdzie. Może nad jakimś lampiaczkiem się pochylę ... One trzymają mój wymiar. Edytowano 17 sierpnia 2017 przez agaj666 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 19 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2017 TEAC H 300 pewnie padnie moim łupem. Jakie głośniki do tego podejdą? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2017 Dlaczego on? Słuchałeś go? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 20 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2017 Nie słuchałem, nie mam takiej możliwości, a jazda po całej Polsce raczej odpada ?. Kupię i odeślę jak nie podpasuje. Innego wyjścia nie ma. Pokaż tym pasuje mi wymiarowo do mebla i jest ładny . No i nie znalazłem zbyt wielu negatywnych opinii na jego temat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2017 Masz możliwość zwrotu wzmaka używanego? Gdzie to takie dobroci? Weź sobie do niego missiony M32i albo Quantumy 673 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 23 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2017 Mam możliwość oddać tylko kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts