kliw Napisano 24 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2017 Cześć! Od razu zaznaczam, że w kwestii audio jestem zupełnym laikiem jednak bardzo chętnie się czegoś nauczę. Przechodząc do sedna, chcę w najbliższym czasie kupić stacjonarny głośnik bluetooth, bardzo ważny jest dla mnie design urządzenia, dlatego wybrałem dwie propozycje między którymi chciałbym rozstrzygnąć z pomocą kogoś kto się na sprzęcie audio zna. -Harman Kardon Omni 20 -Yamaha LSX-170 Głośnik będzie używany w niewielkim pomieszczeniu (15m2) Czy może jest coś co znacząco przemawia za jednym lub drugim urządzeniem? Za wszystkie odpowiedzi będę niezmiernie wdzięczny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2017 Skoro wygląd gra to nie możesz odsłuchać? Serio klasa urządzeń ta sama. Jeden poda jedno drugi drugie a trzeci dołoży inne urządzenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts