grej33 Napisano 9 września 2017 Udostępnij Napisano 9 września 2017 Witam. Posiadam Pianino cyfrowe yamaha clp 575. Chciałbym nagrywać swoje utwory w możliwe jak najlepszej jakości. Jeżeli chodzi o wyjścia którymi dysponuje (o wyjścia które są w pianinie) to obraz poniżej pokazuje jakie są opcje. Czy jest możliwośc podpięcia tutaj audio interface? jeżeli tak to który model polecacie do pianin cyfrowych? Jeżeli nie ma opcji podpięcia to w jaki sposób mogę nagrać najlepszą jakość tego instrumentu?? Bardzo proszę o pomoc, jestem zielony w tym temacie. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 września 2017 Udostępnij Napisano 9 września 2017 Witaj, Prawdę mówiąc na tym się nie znam, ale ne chce Cie zostawić bez odpowiedzi. Wygląda na to że to pianino ma wyjście USB "to Host". Co to dokładnie znaczy ? Nie wiem. Ale myślę że najprędzej pomogą Ci tu: https://trytonmusic.com/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts