S4Home Napisano 5 marca 2018 Udostępnij Napisano 5 marca 2018 xq40 niestety nie pamiętam. Rx8 są ok z tym że ich rozpiętość na rynku wtórnym jest olbrzymia. Więc trzeba cierpliwie czekać. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Olejnik Napisano 5 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 marca 2018 Dnia 10.10.2017 o 16:56, S4Home napisał: Jedno i drugie zupełnie inne. Szkoda mi to opisywać A przepraszam nie widziałem dopiski "i". Jakże w tym przypadku kluczowej. Zdecowanie RX! a powiedz mi kolego które się bedą lepiej nadawały do tego wzmaka monitor audio rx8 czy kef xq40 Odpisz, cytując Edytuj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Olejnik Napisano 23 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2018 Dnia 5.03.2018 o 14:11, S4Home napisał: xq40 niestety nie pamiętam. Rx8 są ok z tym że ich rozpiętość na rynku wtórnym jest olbrzymia. Więc trzeba cierpliwie czekać. Piotrek Piotr, właśnie kupiłem ma rx8, tylko proszę powiedz mi jakie kable do nich są odpowiednie pozdr Marek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts