Eni111 Napisano 1 października 2017 Udostępnij Napisano 1 października 2017 Cześć. Zwracam się do Was z pytaniem i zarazem prośbą o poradę, jaki sprzęt wybrać aby zbudować sensownie nagłośnioną przestrzeń w mieszkaniu. Jako, że jestem na etapie wykończenia i ewentualnego odpowiedniego poprowadzenia kabli aby nie były one widoczne, wybór sprzętu jest przede mną. Salon wraz z aneksem to powierzchnia około 27 mkw. W kształcie prostokąta, 460X570 cm. Głównie zależy mi na słuchaniu muzyki (różnej, nie ma sprecyzowanego gatunku). Budżet to około 3 tys. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 października 2017 Udostępnij Napisano 2 października 2017 To w takim razie stereo a nie kino. I nie musisz wtedy chować kabli. Magnat ma600 i magnat quantum 675 To przykład. Jakie masz preferencje dźwiękowe? Podjedz do nas na odsłuch albo mogę ci wybrany system wysłać do odsłuchu w domu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts