Marcin Badaj Napisano 8 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2017 Piotrek mówisz o magnat quantum 757 ?? Panowie a co myślicie o takim zestawie. Czy to jest warte uwagi biorąc pod uwagę moje priorytety https://sprzedajemy.pl/rubicon-rp-626-glosniki-7-1-czestochowa-0010c9-nr47331292 Jak taki zestaw może grać i do czego to można porównać ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 listopada 2017 Tak mówię o 757 lub dużo tańszym 755. Rubicon. Nie rozumiem tego produktu. Starannie umiejętnie pomału robienie ze zwykłego produkt coś ekstra. Nie znam tych modeli. Ale 5 k za używki to moim zdaniem dużo. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Badaj Napisano 9 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2017 A który jest alternatywa dla klipsch ?? No właśnie spojrzałem na cenę i sądziłem ze to coś górę uwagi ale chyba jednak nie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 listopada 2017 To większych klipsch 757 lub 759 do 260 to 755. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts