Fafniak Napisano 17 października 2017 Udostępnij Napisano 17 października 2017 (edytowany) Po ostatnich zakupach płyt, okazało sie że kompletnie skończył mi sie płyn do ich mycia mam kupiony alkohol izopropylowy i tetenal mirasol 2000 brakuje mi niestety wody destylowanej. chcialem kupić w aptece ale nie maja. na rynku występuje praktycznie tylko demineralizowana. niektórzy piszą że to to samo inni że to bujda. Jak to jest? Gdzie można kupić wodę destylowaną? a może taka podwójnie destylowana? http://www.demi-pol.pl/oferta.html czy schiza mnie łapie i iść do hipermarketu i kupić taka zwykła demineralizowana? Edytowano 17 października 2017 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermiter Napisano 20 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2017 destylowana wode kupisz na każdej stacji benzynowej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 9 godzin temu, kermiter napisał: destylowana wode kupisz na każdej stacji benzynowej A jednak nie... większość jest opisana jako demineralizowana, praktycznie nie spotkałem się z destylowaną (no.. naście lat temu a i owszem) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts