grzegmis Napisano 16 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2017 Z tego co pisze sprzedający, wszystko jest sprawne. Zastanawia mnie tylko liczba 6ohm podana przy wejściach na kolumny, czy w takim razie moje podejda pod tą wieze Sony? Pamiętam że w Panasonic są podane wartości - 4ohm.Co do amplitunera czy innych wzmacniaczy jestem otwarty na propozycje, możliwe że moja upartość na CD wychodzi z niewiedzy, pewnie jak zobaczę coś fajnego doczgo mnie przekonacie, z pewnością się skusze.Mój pokój wygląda tak i dokładnie tak stoi wieża i głośniki Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 listopada 2017 Udostępnij Napisano 16 listopada 2017 Oj to bardzo źle! To chyba szybciej będziecie musieli przegadać kwestie podłogowych. I u pumpurka w Myślenicach grały gorzej ustawione na standach niż w domu? Serio??? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegmis Napisano 16 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2017 Mhmm.. nie tyle gorzej, co napewno niskie tony nie były tak wyraziste Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 listopada 2017 Udostępnij Napisano 16 listopada 2017 No tak. Będą. Pod sufitem w tym momencie między 3 płaszczyznami zamkniętymi bas musi się wzmocnić. Ale zwróć uwagę ile tracisz na wokalach ile na scenie i na stereofonii. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegmis Napisano 16 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2017 No domyślam się.. ale na tą chwilę jest to jedyne rozwiązanie. Coś pomyślę czy nie uda się ich przenieść je watpieWysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegmis Napisano 11 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2018 Witam po chwili przerwy po remoncie pokoju kolumny już nie są na szafie pod sufitem, a stoją na stojakach (75cm) po lewej i po prawej stronie pomieszczenia. Krótkie pytanie: czy warto kupić wzmacniacz combo z cd GRUNDIG RCD 400 zamiast mojej mini wieży panasonic sa ch 32?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts