tomaszgie Napisano 19 listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 listopada 2017 potrzebuję rady chciałem kupić jakieś "głośniki" i to wszystko co trzeba żeby muzyka była słyszalna chciałem rozkręcić imprezę na 25-30 osób pomieszczenie około 25 m2 nie wiem co kupić żeby mi się nie spaliły po 1 imprezie ale żeby miały kopa fundusz to do 900zł chodzi mi o taki sprzęt żeby można było z telefonu przez kabel puścić coś albo przez pendriva mam też do dyspozycji kino domowe z coś jak radio nwm co to takie jakby serce nagłośnienia do niego prowadzą wszystkie kable z kolumn ale boję się że je spalę a nie są moje a kosztowały 2k zł nie mogę znaleść na tam żadnych informacji oprócz nazwy firmy dlatego bardzo bym prosił o jakieś sensowne nagłośnienie do 900 zł albo jakieś info na temat kolumn sory kaleczę pewnie nazewnictwo tego sprzętu ale jestem w to kompletnie zielony dlatego pytam o radę i o co chodzi z tym "spaleniem" głośników i jak do tego nie dopuścić a słuchać dalej głośno muzyki pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 listopada 2017 Magnat soundforce Pozdrawiam Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts