OmniModo Napisano 28 listopada 2017 Udostępnij Napisano 28 listopada 2017 Witam. Proszę o pomoc w doborze słuchawek do gier typu strategie RTS. Nie mam skłonności audiofilskich, ale liczy się dla mnie dobre symulowanie dźwięku dookolnego . Z tego co poczytałem Beyerdynamic DT 990 Edition (250 Ohm) dobrze się sprawują, mają też szeroką scenę i wygodne użytkowanie , a są w miarę tanie. Z kolei Sennheiser HD 600 mają być znacząco lepsze , ale to znaczny skok cenowy i pojawia się pytanie czy naprawdę warto wykładać takie pieniądze tylko do audio z gier ...? Ważna jest też wygoda użytkowania przez kilka godzin. Karta dźwiękowa to ASUS STRIX. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi i sugestie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmniModo Napisano 30 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 listopada 2017 Sennheiser HD 600 okazują się być za drogimi słuchawkami do gier , ale do wyboru dochodzą AKG K550 MKII Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 10 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 grudnia 2017 AKG K550 MKII uważam za bardzo dobry wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi Szczecin Napisano 13 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2017 A ja myślę, że do gier o wiele lepsze będą Audio-Technica AD500X. Można w nich siedzieć całe życie, i uszy się nie spocą, głowa nie będzie bolała, itd. A przestrzenność otwartej słuchawki robi swoje. Jak dla mnie, łatwy wybór. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts