hadzerr Napisano 30 listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 listopada 2017 Witam, Jestem posiadaczem kolumn infinity reference 6 no i od wczoraj jeden głośnik podczas głośniejszego bitu, a zwłaszcza przy większym bassie tak stuka nwm jak to nazwać, określić. Dla przykładu jest to taki dźwięk gdy przy głośniejszym odsłuchu dotknięcie tego bębenka to mniej woecej taki dźwiek jest. No tak jakby coś było za luźno i lata. Tak mi sie wydaje, nie mam bladego pojęcia co to moze być. Proszę o pomoc w ów sprawie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2017 Cewka. Ma ci to kto naprawić? Jak nie to zapraszam do nas. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzerr Napisano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 grudnia 2017 A ta pianka czy coś to nie to ? Bo cewka to już chyba poważniejsze ? No mieszkam w tarnowie no i na tą chwile nie wiem czy znajdę taką osobę bo w tym mieście to cud, że sklepy są. Dziękuję za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts