szejmas Napisano 1 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2017 Chciałem odmłodzić amplituner Marantz SR5200, dokładając odbiornik bluetooth PEACHTREE, do przesłania sygnału z telefonu czy komputera. odbiornik posiada wyjście audio i optyczne. (do mini wieży połączyłem go poprzez audio out i 2 x chinc i gra). Do amplitunera próbowałem poprzez złącze optyczne odbiornika i DIG-1 IN w ampl, ale nie mam dźwięku. Wejście na pilocie też ustawiałem, mam tylko trzaski. Nie wiem jak to połączyć i co jest nie tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2017 A nie lepiej jest podłączyć Yamahe WXAD 10 która oprócz BT ma też sieć Podłączając ją analogowo nic nie trzeszczy. Trzaski są często spowodowane błędnym/brakiem dekodera. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts