Chudymiko Napisano 5 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2017 Witam Potrzebuję do mojego kina domowego dokupić subwoofer. Chciałbym na niego przeznaczyć około 2000 zł. Aktualnie posiadam zestaw 5.0 Quadral Signo Avantgarde 80, 20, 10base oraz ampiltuner Onkyo tx-nr 809. Nie wiem czy 2000 zł wystarczy aby znaleźć coś sensownego do mojego zestawu. Subwoofer będę wykorzystywał tylko do kina - do muzyki zestaw jest wystarczający. Jednak przy oglądaniu filmów trochę brakuje mocy. Proszę o sugestie Salon ma 30m2 powierzchni i 2,55m wysokości. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 5 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2017 W tej kwocie masz w czym wybierać : - Klipsch R-12SW - Klipsch R-110SW - Heco Aurora SUB 30A - Dali SUB E-12 F (niestety po za budżetem chyba ,że byś gdzieś znalazł coś taniej na jakimś promo) W/w Klipsche często pojawiają się w tematach , natomiast Dali to chyba lekko wyższa klasa do nich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2017 Witaj, Jeśli tylko do kina to Zdecydowanie Klipsch R110SW. To granie zywiołowe twarde mocne. Dali E12 kupisz u nas w dobrej cenie tu jest miękko wolniej, głeboko. Podobne granie chodź głebiej kosztem szybkosci znajdziesz w subach Heco. Zapraszam Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Hudzik Napisano 5 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2017 A w czym r-110 sw wypada lepiej od r-12sw i czy warto dopłacać? Bialy Dali e-12 bedzie pasował kolorystycznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2017 Seria premier ma membrany z cerametaliki. Z kolei klasyczne są z włókna węglowego. Premier jest szybszy. Bardziej dynamiczny. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudymiko Napisano 6 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2017 Znalazłem jeszcze w okolicy Focal Chorusa 700 w cenie 1999zł. A co myślicie o czymś takim. Wizualnie i cenowo spodobał mi się Heco Victa Prime Sub 252 A Coniac tylko nie wiem czy nie bedzie to za słabe do mojego zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2017 Jak podobał ci się heco to zaproponuje ci z serii music style. Wyższa półka a cenę jakos zrobimy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts