Desperados 1945 Napisano 5 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2017 (edytowany) Witam wszystkich i proszę o poradę chodzi o budżetowe zestawy kina, jeśli chodzi o amplitunery to który z wyżej wymienionych jest lepszy bo dla mnie są niemal identyczne. Dodam że Rx-483 jest na zestawie głośników Yamaha NSF 51B a Htr na pure acoustics nova 6. Na koniec chciałem dodać że mam subwoofer Magnat tempus sub 300a. Edytowano 5 grudnia 2017 przez Desperados 1945 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2017 To te same modele. Htr to po prostu oznaczenie modelu 383 lub 483 który występuje wraz z kolumnami. A że polski dystrybutor to zmienia to nie ma znaczenia. Weź 483 ale inne kolumny. Lepsze. Quadral 6650 lub taga 606v3. Zapraszamy Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts