TomekD Napisano 15 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2017 Witam Potrzebuje pomocy w nagłośnieniu salonu 50m otwartego na kuchnię . Posiadam STR-KD520 i nie nam ochoty (kasy) by go zmieniać. Głównie służyć ma do TV (NC+), mniej do gier PS3 i muzyki (rock). Niestety w salonie jest słaba akustyka, żona i dzieci podobno coś słyszą ale mnie szlag trafia jak nie mogę użyć słuchawek. Zależy mi na niezłym głośniku centralnym, żeby w końcu było słychać dialogi:) Zastanawiam się nad zestawem z kolumnami stojącymi 5.0 może 5.1. Chciałbym wydać 1500-2000zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 19 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2017 Polecam dołożyć kilka stówek do takiego zestawu i będzie Pan zadowolony https://sklep.rms.pl/polk-audio-t531-t50-t30-t15-zestaw-kolumn-do-kina-domowego-5-0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekD Napisano 20 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2017 Czy mógłby ktoś porównać zestaw proponowany przez RMS.PL 12 godzin temu, rms.pl napisał: Polecam dołożyć kilka stówek do takiego zestawu i będzie Pan zadowolony https://sklep.rms.pl/polk-audio-t531-t50-t30-t15-zestaw-kolumn-do-kina-domowego-5-0 z chwalonymi na forum Quadral Quintas 6650 ? Różnica w cenie niewielka, ciekawe jak z resztą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 20 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 20 grudnia 2017 Quintasy nie potrzebują subwoofera w kinie bo mają nadmiar basu co jest zdecydowanie problemem przy muzyce. Polki trochę inaczej, basu jest sporo, ale nie na tyle, żeby przeszkadzał w muzyce, ale jeśli w kinie ktoś jest mega basolubem to może mu niskich tonów troszkę zabraknąć. Przynajmniej na tle Quadrali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts