wimer_defriend Napisano 16 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2017 (edytowany) Cześć! Kupiłem ostatnio monitory studyjne Alesis Elevate 3 MKII, po podłączeniu dźwięk był okropny(trzeszczący przy piosenkach z mocnym basem, 808). Po podlaczeniu monitorów do telefonu ta sama piosenka brzmi idealnie. Wywnioskowałem, że nie może być to wina kabla, ani monitorów. Coś w komputerze. Tylko co dokładnie?Wysyłam nagranie problemu, o którym mówię. recording-20171216-174418.mp3 Edytowano 16 grudnia 2017 przez wimer_defriend Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 16 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2017 Jeśli podłączyłeś je do karty dźwiękowej komputera i tak sie dzieje to problem już znasz bo skoro po podłączeniu do telefonu działa to samo za siebie mówi . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimer_defriend Napisano 16 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2017 No dobrze, ale jak sobie z tym poradzić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo89 Napisano 16 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2017 Wymień kartę dźwiękową na inną i sprawdź czy będzie ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts